Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Werken Bij Guusjes

Zoek je een (bij)baan in de horeca?

Werken bij Guusjes betekent werken in een gezellige sfeer zowel met collega’s èn gasten! Wij houden van gastvrijheid, kwaliteit en mensen! Ben je net zo enthousiast als wij over Bij Guusjes, de mensen die er werken, het eten, de heerlijke bieren, de sublieme cappuccino’s en last but not least onze geweldige gasten? Dan is werken Bij Guusjes echt iets voor jou!

Mail je cv met een recente foto en een korte motivatie naar info@etenbijguusjes.nl

 

Floormanager M/V

Op dit moment zoeken we Bij Guusjes een floormanager full-time of part-time. Als floormanager neem je het voortouw op de vloer. Je bent het voorbeeld voor je collega's en weet sturend op te treden als nodig. De beleving van de gast staat voor jou op nummer 1! Je bent pro-actief en gedreven om de kwaliteit en service telkens weer te verbeteren. 
Ben je enthousiast over Bij Guusjes en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Dan zoeken wij jou!

 
Bij Guusjes
Copyright © 2018 Bij Guusjes
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren