Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Welkom Bij Guusjes!

Leuk dat je wilt reserveren bij Guusje! 

Ons terras is geopend! Wij zijn van 10.00 - 20.00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.  Bij minder mooi weer kan ons terras overdekt worden en wij beschikken over dekentjes. 

Helaas is het aantal gasten dat we mogen ontvangen op het terras nog beperkt. Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te geven om weer te kunnen genieten op ons terras werken wij met tijdslots. Via de reserveringsmodule kun je makkelijk en snel zien welke data en tijdstippen nog vrij zijn om te reserveren. 

Volgens de richtlijnen van de overheid mogen maximaal 2 personen aan 1 tafel plaatsnemen tenzij je woonachtig bent op hetzelfde adres, dan mogen er meer gasten aan 1 tafel plaatsnemen. 

Mocht je aan corona gerelateerde klachten hebben dan verzoeken we je thuis te blijven. We ontvangen je graag een andere keer! 

Reserveren

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren