Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Welkom Bij Guusjes!

Leuk dat je wilt reserveren bij Guusjes! We vinden het ontzettend fijn dat we je weer mogen verwelkomen! 

Door de 1,5 meter maatregelen hebben wij beperkte capaciteit beschikbaar zowel binnen als op ons terras. Wij werken daarom met meerdere shifts zowel voor lunch als diner. 

Wij respecteren de richtlijnen rondom het coronavirus. We vragen je daarom onderstaande checklist na te lopen. Mocht je gezondheidsklachten hebben dan kunnen we je helaas niet ontvangen.  

Volgens de richtlijnen mogen 2 personen aan 1 tafel plaatsnemen. Ook meerdere personen die tot hetzelfde huishouden behoren kunnen aan 1 tafel plaatsnemen. Ben je met 3 personen of meer en je behoort niet tot hetzelfde huishouden dan is het verzoek om aparte tafels te reserveren. 

Houd er rekening mee dat we de checklist bij aankomst nog een keer met je doornemen. 

Reserveren

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren