Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Welkom Bij Guusjes!

Leuk dat je wilt reserveren bij Guusjes! 

Voor dat je reserveert eerst graag je aandacht voor het volgende: Mocht je aan corona gerelateerde klachten hebben dan verzoeken we je thuis te blijven. We ontvangen je graag een andere keer! 

Door de 1,5 meter maatregelen hebben wij beperkte capaciteit beschikbaar zowel binnen als op ons terras. Wij werken voor het diner daarom met een vroege en late shift. 

Volgens de richtlijnen mogen 2 personen aan 1 tafel plaatsnemen. Ook meerdere personen die tot hetzelfde huishouden behoren kunnen aan 1 tafel plaatsnemen. Ben je met 3 personen of meer en je behoort niet tot hetzelfde huishouden, geef dit bij aankomst aan bij onze medewerkers zodat ze daar met het plaatsen aan tafel rekening mee kunnen houden. 

Guusjes beschikt over ioniserende luchtreinigers om de lucht binnen zoveel mogelijk te zuiveren. 

Reserveren

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren