Bij Guusjes

Café en restaurant Bij Guusjes is de ontmoetingsplek voor jong en oud midden in de gezellige Vogelenbuurt en bevindt zich op loopafstand van de binnenstad van Utrecht. Wij zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Gastvrijheid & kwaliteit

Gastvrijheid, kwaliteit en een ruimekeuze vinden wij belangrijk: in 2017 bereikten we plaats 39 in de landelijke koffietop 100 van Misset Horeca, we schenken meer dan 50 verschillende bieren en in onze keuken wordt vers, authentiek en zoveel mogelijk duurzaam gekookt.

Inrichting van Bij Guusjes

De sfeer Bij Guusjes is warm en huiselijk. De inrichting is een mix van jaren 50 stoelen, bijzondere lampen, stoer steigerhout en creatieve elementen. Bij Guusjes kijk je je ogen uit! We beschikken over een zonnig terras waar je zomers heerlijk kunt genieten.

We zijn open van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat

  • Kom je ontbijten met een verse smoothie, croissantje of zelf samen te stellen yoghurt
  • Lunchen met de beste clubsandwich van de stad?
  • Bier proeven? We schenken meer dan 50 verschillende bieren waarvan 8 op tap of kies je voor een bierproeverij?
  • Een heerlijke espresso of cappuchino drinken bereidt door een van onze barista’s.
  • Dineren met onze authentieke Guusjes burger, kip uit de rotisserie of toch een pizza uit de steenoven?

Bij Guusjes wordt je hartelijk en gastvrij ontvangen op elk moment van de dag. Als gast ben je bij ons speciaal en we maken het je graag naar de zin! Ook groepen zijn welkom, vraag naar de diverse mogelijkheden via info@etenbijguusjes.nl of bel naar 030-27 23 450.

Tot gauw Bij Guusjes!

Bij Guusjes
Copyrights © 2018 Bij Guusjes
Powered by Modual