Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Welkom bij Guusjes!

Ons terras is geopend! Wij zijn van 10.00 - 20.00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.  Bij minder mooi weer kan ons terras overdekt worden en wij beschikken over warme dekentjes. 

Helaas is het aantal gasten dat we mogen ontvangen op het terras nog beperkt. Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te geven om weer te kunnen genieten op ons terras werken wij met tijdslots. Via de reserveringsmodule kun je makkelijk en snel zien welke data en tijdstippen nog vrij zijn om te reserveren. 

Reserveren

Lunch, borrel en diner menu 

Op ons dagmenu staan broodjes, salades, gebak en snacks voor bij de borrel. Vanaf 16.30 uur kun je bestellen van onze dinerkaart waaronder echte Italiaanse pizza's, burgers en hoofdgerechten. Ook hebben wij altijd wisselende gerechten buiten de kaart om.  

Tot snel bij Guusjes! 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren