Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lunch, diner of borrel met een groep

Je kunt bij ons ook borrelen en/of eten met een groep. Ons 'proeflokaal' is geschikt om met 25 - 30 personen te lunchen of dineren. Borrelen kan aan de bar en staand en zittend aan de hoge tafels. 

Voor zowel de lunch als diner hebben wij 2 speciale menu's voor groepen. Voor meer informatie of reserveren mail naar reserveren@etenbijguusjes.nl  

We hebben veel lekkere bieren, wijnen en andere dranken. Bij Guusjes is het zeker ook gezellig om met een groep te komen borrelen. Dit kan bij de bar en staand en zittend aan onze hoge tafels.

Ook leuk om te doen! Een bierproeverij met een groter gezelschap! Je proeft 5 verschillende bieren met daarbij een leuk verhaal met daarbij een uitgebreide borrelplank. € 23,50 p.p. 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren