Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Menukaart 

Op onze kaart vind je een ruime keuze aan diverse gerechten. Ook kinderen zijn van harte welkom, daarom hebben we ook een uitgebreide kinderkaart. Er wordt dagvers gekookt met zoveel mogelijk duurzame- en seizoensproducten

Groepen

Je kunt bij ons ook borrelen en/of eten met een groep. Ons 'proeflokaal' is geschikt om met 25 - 30 personen te lunchen of dineren. Borrelen kan aan de bar en staand en zittend aan de hoge tafels. 

Voor zowel de lunch als diner hebben wij 2 speciale menu's voor groepen. Voor meer informatie of reserveren mail naar reserveren@etenbijguusjes.nl 

We hebben veel lekkere bieren, wijnen en andere dranken. Bij Guusjes is het zeker ook gezellig om met een groep te komen borrelen. Dit kan bij de bar en staand en zittend aan onze hoge tafels. Ook leuk om te doen: een bierproeverij met een groter gezelschap! Je proeft 6 verschillende bieren met daarbij een leuk verhaal met daarbij een uitgebreide borrelplank. € 22,50 p.p. 

Bier en meer

Op onze bierkaart staan meer dan 40 verschillende bieren, waarvan 7 wisselende tapbieren. Genoeg keuze uit lekkere bieren dus! Ook de borrelhappen ontbreken niet op de kaart. 

Bierproeverij

Om je kennis te laten maken met de diverse smaken van bier kun je Bij Guusjes kiezen voor een bierproeverij. Bij deze proeverij krijg je 6 bieren te proeven, daarbij geven we je korte uitleg over de smaken die je proeft en achtergrond informatie over de bieren. Bij de proeverij kun je genieten van een uitgebreide borrelplank. Vanaf 2 personen kun je reserveren voor een bierproeverij € 22,50 p.p. De bierproeverijen starten altijd ’s middags tussen 14.00 - 17.00 uur of na 20.30 uur en duren ongeveer 1,5 uur. I.v.m. drukte is reserveren wenselijk. 
Ook voor groepen is dit leuk om te doen!

Reserveren kan via reserveren@etenbijguusjes.nl 

Wijnen

Voor onze wijnen werken we samen met Grapedistrict. Zij kopen de wijnen direct in bij de wijnboeren met hun eigen kijk op hun stuk grond en wijnmaken. Dat proef je absoluut terug in het eindresultaat! Bij Guusjes heeft 5 witte- en 5 rode kwaliteitswijnen op de kaart staan, allemaal per glas verkrijgbaar. Leuk om per gerecht te genieten van verschillende wijn-spijs combinaties. 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren