Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Menukaart 

Bij Guusjes heeft een ruime keuze uit diverse gerechten omdat we het belangrijk vinden dat er voor iedereen wat lekkers op de menukaart te vinden is. Ook kinderen zijn welkom: er is keuze uit diverse kindergerechten. Kwaliteit vinden we belangrijk, daarom koken we zoveel mogelijk vers en met duurzame producten. 

Groepen

Voor gezelschappen vanaf 8 personen gebruiken wij een iets kleinere menukaart, dit om de snelheid en kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen. Er zijn verschillende mogelijkheden zowel voor lunch, diner als borrel.

Voor de lunch is er keuze uit een soepje + broodje of een Twaalfuurtje (combi soepje, kroket en kleine salade) à € 9,50 p.p.

Voor het diner kun je kiezen uit een driegangenmenu samengesteld vanuit de menukaart: vooraf een selectie van 3 bites, als hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of een vegetarisch gerecht en als dessert een snoeperijtje à € 29,50 p.p. Voor speciale gelegenheden of gewoon omdat je er zin in hebt is er de mogelijkheid om in afstemming met de chefkok te kiezen voor een driegangen seizoensmenu à € 34,50 p.p.

Het is uiteraard ook mogelijk om met groepen te komen borrelen! Voor meer informatie of vragen over de groepsmenu's en/of reserveren neem contact op via info@etenbijguusjes.nl of bel naar 030-27 23 450.

Wijnen

Voor onze wijnen werken we samen met de Grapedistrict. Zij kopen de wijnen direct in bij de wijnboeren met hun eigen kijk op hun stuk grond en wijnmaken. Dat proef je absoluut terug in het eindresultaat! Bij Guusjes heeft 5 witte- en 5 rode kwaliteitswijnen op de kaart staan, allemaal per glas verkrijgbaar. Leuk om per gerecht te genieten van verschillende wijn-spijs combinaties. 

Bier en meer

Op onze bierkaart staan meer dan 50 verschillende bieren, waarvan 6 wisselende tapbieren. Genoeg keuze uit lekkere bieren dus! Ook de borrelhappen ontbreken niet op de kaart. 

Bierproeverij

Om je kennis te laten maken met de diverse smaken van bier kun je Bij Guusjes kiezen voor een bierproeverij. Bij deze proeverij krijg je 6 bieren te proeven, daarbij geven we je korte uitleg over de smaken die je proeft en achtergrond informatie over de bieren. Bij de proeverij kun je genieten van een heerlijke Bij Guusjes borrelplank. Vanaf 2 personen kun je reserveren voor een bierproeverij. De bierproeverijen starten altijd ’s middags tussen 14.00 - 17.00 uur of na 20.30 uur en duren ongeveer 1,5 uur. I.v.m. drukte is reserveren wenselijk. 
De kosten zijn € 22,50 p.p. Ook voor groepen is dit leuk om te doen! Reserveren kan via info@etenbijguusjes.nl of bel naar 030-27 23 450.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren