Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Contact en reserveren

Bereikbaarheid 

Bij Guusjes ligt op loopafstand van het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden kijkt u op www.utrecht.nl/parkeren .

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u Bus 1 richting Overvecht. Je stapt uit bij bushalte Willem van Noortstraat. Vanaf daar is het minder dan 2 min lopen naar Restaurant Bij Guusjes. Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 - 9292 of bezoek de website: www.9292.nl .

Taxi

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Centraal Station. Voor informatie en reserveren: Utrechtse Taxi Centrale Direct een taxi bellen: 030 - 230 04 00

Voor overige vragen vul onderstaan contactformulier in 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren