Van 17 juli tot en met 10 september staat Guusjes in het teken van het Zomerfestival! De hele zomer lang krijg je 10 euro korting op een driegangenmenu voor twee. Verder: tag ons in je beste vakantiefoto en maak kans op een diner voor 2! En alsof dat nog niet genoeg is pakken we het groots aan met zomerse evenementen!

17 juli – 6 augustus: Summer Time!

30 juli: we zijn jarig!
En wie jarig is trakteert! Iedereen die op onze verjaardag komt krijgt een presentje.

De witbieren vloeien rijkelijk uit de taps (IJwit, Franziskaner en meer lekkers) en serveren we overheerlijke mixdrankjes. Wel eens een roze gin-tonic gehad? Of een witte port & tonic?

7 augustus – 20 augustus: Welkom Thuis!

Je komt thuis en wat doe je als eerst? Je komt hierheen om bier te drinken en te vertellen over hoe fantastisch je vakantie was natuurlijk! Wij zorgen voor lekkers van de tap.

9 en 16 augustus:
Van 12-15 serveren we gratis pannenkoeken voor de kids. Hoeveel kunnen de jouwe er op? We vinden het wel fijn als je reserveert, weten wij hoeveel we moeten bakken.

10 en 17 augustus:
De BBQ gaat aan! We serveren heerlijke grillspecialiteiten! Als het weer het toelaat natuurlijk, anders verzinnen we iets anders feestelijks!

21 augustus – 10 september: Nazomeren!
Het blijft nog lang heerlijk zomeren op het Guusjes-terras, dus laat vooral geen dag voorbij gaan! Op de tap sluiten we verschillende saisons aan: fris, hoppig en niet te zwaar. Kun je weer even in je ritme komen.

Daar helpen we je bij natuurlijk! Gezond genieten, dat is het devies! Als je komt ontbijten (neem bijvoorbeeld een smoothie, of stel je eigen yoghurtje samen) kun je meedoen aan onze spaaracties. Kan nog meer korting opleveren!

Tot slot maken we op 10 september de winnaar bekend van de Instagram-wedstrijd.


Kom je zomeren met ons?