Tel.: 030-27 23 450

Eenmaal binnen

bijgesneden zaak

Guusjes kaart

Bij Guusjes werken we zoveel mogelijk met dagverse en eerlijke producten, waarbij we altijd rekening houden met de seizoenen. Ook nemen wij deel aan vis & seizoen. Onze kaart wisselt regelmatig en biedt voldoende keuze voor iedereen. Naast de kaart hebben wij ook wisselende dagschotels (kijk op de krijtborden, of op de homepage).

50 Bieren op fles – 5 Wisseltaps – Mooie wijnen

Voor wie lekker wil komen borrelen hebben wij een uitgebreid bierassortiment met een keuze uit minstens 50 bieren op de fles en 5 wisselende bieren op de tap. We schenken 6 rode en 6 witte wijnen per glas, waaronder een aantal biologische wijnen. Voor bij de borrel hebben we een uitgebreide selectie koude en warme happen: kies voor een simpel bittergarnituur (kan vegetarisch!) of combineer je wijn of bier met ons wijn- of bierplateau.

Ontbijt vanaf 08:30, Lunch vanaf 11.30

Dagelijks zijn we vanaf 08:30 uur geopend voor koffie en ontbijt. De keuken gaat om 11:30 open voor lunch. Naast tosti’s en uitsmijters serveren we salades en broodjes: van een broodplankje met 3 tapenades tot onze clubsandwich (met huisgemaakte friet!).
schedel+lamp

Guusjes huiskamer

Wanneer je bij ons binnenloopt, zie je meteen waarom het ook wel de huiskamer van de buurt wordt genoemd. Je wordt verwelkomd door een gezellig en warm interieur, met een bijzondere collectie aan vintage spulletjes.

Onze wijnkast bestaat zoal uit…

Zo bestaat onze wijnkast uit opgestapelde pallets, komt de houten vloer uit een oude goederentrein en valt er in elk hoekje wel iets bijzonders te ontdekken.

Gezellige sfeer

De spelletjeskast, een lekker muziekje en de gezellige sfeer maken het verder af. Of je nou komt voor de uitgebreide bierkaart, het zonnige terras of de beroemde huisgemaakte friet: iedereen is van harte welkom.  
 
Tot gauw!  
 
Guusjes